Naar boven

Bia Bed hoes-uw Bia Bed weer als nieuw

03-08-2012 22:05

Bia Bed hondenmanden staan al jaren bekend om hun degelijke kwaliteit. De manden zijn van hoogwaardig zweeds fabrikaat. Toch kan het voorkomen dat na jaren van intensief gebruik van uw hond de hoes aan vervanging toe is. In dat geval hoeft u helemaal niet een nieuw Bia Bed hondenmand te kopen maar u vervangt simpelweg alleen de hoes. Liever een andere kleur? De hoezen voor de bedden zijn leverbaar in verschillende kleuren.

bia bed hoes-eenvoudig te vervangen De hoezen voor het Bia Bed zijn verkrijgbaar voor alle maten.

De hoezen zijn gemaakt van zeer sterk kunstleer. Nagels hebben nauwelijks kans om het bed te beschadigen. Reinigen is een fluitje van een cent, even een beetje warm water en een doek of spons en de hoes is weer schoon.

Fleece hoes 

Speciaal voor in de koudere periodes zijn er fleece hoezen verkrijgbaar in de kleur grijs. Deze lekkere warme hoezen geven niet alleen een lekker ligcomfort voor uw hond. Wanneer uw hond gezwommen heeft of in de regen heeft gelopen dan zal uw hond sneller droog zijn als hij op een fleece ligt. De Fleecehoezen zijn te wassen in de wasmachine op 40 graden. Dankzij het elastiek is de hoes makkelijk aan te brengen en te verwijderen wanneer nodig.