Naar boven

Bontmanden wat is het voordeel?

04-05-2012 15:17

hondenmand     Een bontmand is perfect als hondenmand! Als u sterk aan het twijfelen bent wat voor hondenmand u moet aanschaffen dan is de keuze overweldigend. Er zijn BIA Bedden, mooie kunstleren design manden, kunsstof hondenmande maar ook bontmanden!

De bontmanden van Petcomfort zijn alles wat uw hond wenst. Doordat een hond vaak op een koude vloer ligt kan uw hond last krijgen van spieren en gewrichten. Het warme bont ( immitatie) zorgt ervoor in combinatie met de opstaande rand, dat uw hond het lekker warm heeft. Door de opstaande rand wordt koude trek voorkomen. Met name in de winterse periode, wanneer overdag de verwarming toch wat lager staat als we weg zijn dan heeft uw hond toch een lekker plekje. Wees niet in paniek wanneer op zomerse dagen uw hond niet in zijn mand ligt. Wanneer het koeler is dan zal uw hond zijn mandje weer opzoeken!

De bontmanden hebben een zeer zachte binnenvulling. Dit draagt bij om drukpunten te verminderen waardoor uw hond comfortabeler ligt in zijn hondenmand. Uiteraard wilt uw hond toch in zijn vertrouwde omgeving lekker slapen. De hoezen van de bontmanden kunnen eraf gehaald worden en op lage temeratuur gewassen worden. Dit om de hondenmand schoon en hygienisch te houden.

De bontmanden zijn in diverse maten 40en 50 cm voor kleine honden zoals een Chihuahua, maltees leeuwtje,mopshond of een King Charles . Middelgrote hondenmanden 60en70cm voor bijvoorbeeld de Cocker Spaniel en er zijn grote hondenmanden voor de grote rassen 80en90 cm. Zoals de Boxer of golden retriever.

De bontmanden zijn er diverse kleuren zoals zwart, grijs bruin en beige. Daarnaast zijn de manden er in effen en met een pootafdruk voor een wat speelser uiterlijk. Wanneer u een puppy heeft koop dan niet een mand op de groei. Neem een mand waarin uw hond zich geborgen voelt en zet deze op een rustige plaats. Zorg er wel voor dat uw hond de gehele situatie vanuit zijn mand kan overzien!

hondenmand