Naar boven

Diva Dog Hondenmand

24-05-2012 14:57

De producten van Diva Dog staan bekend om hun uitsraling. Elke hondenmand is robuust,stoer en sober. De manden voor de hond zijn gemaakt van kunstleer en daarna behandeld met een wascoating. Voordeel van dit kunstleer is dat het geen haarvast houdt. Daarnaast is elke mand met de hand gestikt.

 

hondenmand diva dog     Elke hondenmand is met de hand vervaardigd

 

De manden zijn bijna niet kapot te bijten. Doot het bebruikte materiaal zijn allen hondenmanden makkelijk schoon te maken en houdt het geen water en geur vast. Dit is natuurlijk op den duur wel zo prettig zodat de hondenmand lekker fris blijft. Elk hondenloungebed wordt geleverd inclusief een passend hondenkussen. Het gemak van het kussen is dat de hoes ervanaf te ritsen is en gewassen kan worden op 30 graden in de wasmachine.

 

Het assortiment bestaat uit rechthoekige hondenmanden en manden in de vorm van een bot ( Bone). Door de materialen en kleuren zijn de producten passend in ieder interieur. Om het assortiment compleet te maken zijn er in iedere kleur zowel in het rond als vierkant voer en drinkbakken te verkrijgen.

 

Voer en drinkbakken van dezelfde hoge kwaliteit diva dog voer en drink bakken

 

Alle producten uit de serie stoer en sober zijn verkrijgbaar in mat zwart en bruin.

Alle producten uit de Croco serie zijn verkrijgbaar in wit en zwart.