Naar boven

Dreambay hondenmand-om weg te dromen

07-12-2012 00:02

De Dreambay hondenmand is al vele jaren een topper in ons assortiment hondenmanden.

 

Het Dreambay hondenbed is vervaardigd van een sterk geweven stof. Nagels van uw hond hebben dan ook geen kans om de stof te beschadigen ( het zogenoemde 'graven 'is hier natuurlijk van uitgesloten. De duurzaamheid is hierdoor bijzonder lang zodat uw aankoop zeer lang meegaat. Een hond die jaren gebruik maakt van een Dreambay hondenmand is eerder regel dan uitzondering!

De manden zijn voorzien van een lossen hoes welke gewoon in de wasmachine volgens voorschrift gewassen kan worden. De droger raden we af om de lange levensduur te waarborgen. De hoes gewoon even uithangen en drogen en de mand is weer heerlijk fris. Voorheen waren er losse hoezen beschikbaar. De prijs van een losse hoes was dusdanig hoog dat de stap naar een compleet nieuw bed zo klein is geworden dat er géén losse hoezen meer te koop zijn.

dreambay hondenmand

De stof van de mand is water en vuil afstotend! Het grote voordeel is -dat de mand lang fris blijft. Tevens prima te gebruiken in een serre of in de tuin. Doordat de manden relatief licht van gewicht zijn is de hondenmand makkelijk te verplaatsen of mee te nemen.

 

De Dreambay hondenmand is leverbaar voor middel en grote honden.

 

Het hondenbed is tegenwoordig leverbaar in meerdere maten namelijk: 60, 80, 100 en 120 centimeter. Leverbaar in 6 verschillende kleuren zoals Beige, antraciet, grijs, blauw, bordeaux. De grooste maten worden op bestelling geleverd.

Heeft de mand uw interesse gewekt dan kunt u terecht op onze speciale pagina van de Dreambay hondenmand

Laatste update 18-5-2018