Naar boven

Een design hondenmand brengt stijl in uw interieur

26-06-2011 16:13

De design hondenmanden van Posh Designo brengen de looks bij u thuis. Wie op zoek is naar een prachtig design interieur, denkt hierbij al snel aan stijlvolle meubels en trendy bijpassende woonaccessoires. Bij design denkt u bepaald niet direct aan een hondenmand, maar dan heeft u vast en zeker nog geen kennis gemaakt met de schitterende honden-bedden van Posh Designo.

 

Posh Designo is het handelsmerk van Sarah Spencer. De hondensofa’s, luxe hondenbedden en comfortabele ligmanden kenmerken zich door de sublieme kwaliteit, het mooie geborduurde Posh logo en het prachtige design. Deze moderne looks zorgen ervoor dat uw hond zich in zijn hondenmand of op zijn Koninklijke hondendeken als een echte Majesteit zal voelen.

 

Een hondenmand vormt dé slaapplek voor uw hond. Naast het fraaie design, dient de mand of eigenlijk het hondenbed natuurlijk ook comfortabel te liggen en voldoende ruimte te bieden. De luxe design hondenmand van Posh Designo voldoet aan alle eisen van uw hond, en past bovendien uitermate goed bij een stijlvol interieur! Zo vangt u mooi twee vliegen in één klap!