Naar boven

Een hondenmand voor buiten?

16-05-2012 11:24

Nieuw in het assortiment hondenmanden zijn de manden van de gerenomeerde fabrikant Karlie. De nieuwe serie No Limit ligbedden hebben vele voordelen ten opzichte van een normaal hondenbed.

hondenmand no limit  No Limit is verkrijgbaar in drie kleuren

 

De manden zijn uniek dankzij de teflon coating. Dit heeft de goede eigenschappen dat het zeer vochtafstotend is en bijna geen vuil opneemt. De manden zijn daardoor makkelijk schoon te maken en kunnen zelfs in de wasmachine op 30 graden. Gewoon met een beetje warm water en een borstel wil ook al helpen.

 

De stof zelf is ademend. Dit heeft als grote voordeel dat er geen broei plekken ontstaan. De mand wordt zeer vaak aangeraden voor honden die last hebben van allergie of overgevoelig zijn voor soorten mijt.

 

no limit rood Verkrijgbaar in diverse maten!

 

De binnenvulling is bijzonder zacht voor het meest ultieme ligcomfort. Het grote voordeel van de manden is dat deze gebruikt kunnen worden binnen, in de serre en in de tuin. Haal de mand wel naar binnen wanneer het seizoen afgelopen is. Dit bevordert de levensduur en overmatig schoonmaken van de mand.

 

No Limit hondenmanden zijn er in diverse maten en kleuren.

 

- Bruin

- Zwart

- Rood

 

De mandjes zijn verkrijgbaar in vier afmetingen. Zo is er voor elke formaat ras een geschikte mand. Voor kleine, middel en grote honden.

 

- 70X55X20CM

 

- 80X60X20CM

 

- 90X65X20CM

 

- 100X70X20CM

 

De Karlie teflon hondenmanden gaan enkel op bestelling. Houdt rekening met een levertijd van 1 tot 2 weken.