Naar boven

Het Bia Bed, een bed voor iedere hond

17-08-2011 11:05

Het Bia Bed is een comfortabel en zacht bed, waarin uw hond heerlijk kan liggen, zodat hij uitgerust weer op kan staan na zijn slaapje. Iets wat toch iedere hond wenst?! Vanwege de verschillende soorten en afmetingen is er voor iedere hond een Bia Bed te krijgen.

Het Bia Bed is ontworpen in 1969 en is een echte Zweedse klassieker. Vrijwel alle Zweedse honden liggen dagelijks heerlijk te ronken in hun favoriete Biabed. Maar, ook steeds meer Hollandse honden (en hun baasjes) ontdekken de vele voordelen van deze geweldige mand. Voor wie nog niet bekend is met de pluspunten van dit bed:

- Duurzaam

- Eersteklas kwaliteit

- Comfortabel & zacht

- Gemakkelijk schoon te houden

- Goede steun

Vrijwel alle Bia Bedden hebben een opstaande rand, zodat de hond wordt beschermd tegen tocht. De warme en zachte, stevige kern van het bed zorgt ervoor dat druk wordt voorkomen. De ontwikkeling van blessures bij honden die veel liggen en slapen wordt hiermee sterk terug gedrongen. Gewrichten worden ontzien en goede steun neemt alleen maar toe.

Tot slot zal uw hond in zijn kunstlederen Bia Bed volledig tot rust komen en als herboren weer opstaan om over te gaan tot actie!