Naar boven

Kunststof hondenmanden

25-04-2012 15:12

Een kunststof hondenmand is ideaal voor in huis en tuin!

 

De kunststof hondenmanden van het wel bekende italiaanse merk Marchioro heeft een bijzonder mooi design. De antraciet kleurige hondenmanden van kunststof zijn zeer gemakkelijk om schoon te maken.Simpel met warm water en een sopje Het kunststof is ijzersterk en staat garant voor jarenlang plezier. De mand is werkelijk onverslijtbaar. De hondenmand is voorzien van gaatjes voor ventilatie. Onder de hondenmand zitten anti-slip voetjes om ervoor te zorgen dat de hond de mand niet kan verschuiven. 

hondenmand kunststof

Een hondenmand geeft niet alleen een eigen plekje aan uw hond om te rusten, een hondenmand zorgt er tevens voor dat uw hond niet op een koude vloer ligt. Een mand geeft bescherming tegen tocht en kou, wat weer beter is voor de sprieren en gewrichten van uw hond.

 

De kunststof hondenmanden van Marchioro  zijn verkrijgbaar in zes verschillende formaten. Manden voor zeer kleine tot middel en grote honden. Voor elke hond is er een passende mand. De ovale hondenmanden kunnen worden voorzien van een ovaal hondenkussen of een kleed.