Naar boven

Rieten Hondenmanden-de traditionele mand

31-10-2012 09:55

Iedereen kent de rieten hondenmand, sterk en garantie voor een heerlijk slaapcomfort!

Sterk gevlochten rotan geeft de mand een natuurlijke landelijke uitstraling waardoor deze tijdloos is. Naast het design speelt ook het comfort een belangerijke rol bij de hondenmand. De hoge achterkant zorgt voor voldoende steun in de rug van uw hond. De instap van de manden is laag. Dit maakt het voor de wat oudere honden makkelijker om in de mand te komen en lekker te gaan rusten.

Rotan Hondenmand Ovaal

De ovale rieten hondenmand is verkrijgbaar in 4 verschillende maten van 60 tot 90 centimeter. Dit formaat mand maakt deze geschikt voor middelgrote en grote honden. De manden worden uistluitend verkocht op bestelling. De levertijd bedraagt 5-9 werkdagen.

 

rieten hondenmand ovaal        Prijzen en afmetingen

De rieten hondenmand basket is leverbaar in vijf afmetingen.

Nieuw is de rotan hondenmand Basket. Deze ronde hondenmand van het merk Surplus is gemaakt van riet ( rotan ) en bijzonder stevig. De mand geeft voldoende steun en heeft een lage instap. De mand wordt geleverd exclusief rond kussen. Verkrijgbaar is een bijpassend kussen in de juiste maat. Het kussen voor de mand is leverbaar in de kleur donkerbruin. De rieten ronde manden zijn leverbaar in 4 verschillende maten vanaf 80-tot 100CM.

Hondenmand rotan rond        kussen voor ronde rieten manden      Prijzen en afmetingen

 

Laatse update 1-5-2018