Naar boven

Snuggle Cave: slaapcomfort voor jou hond

13-03-2019 12:00

Een snuggle cave is een heerlijk warm lighol voor je hond of kat. Een cave is een goed alternatief voor een hondenmand!

Zeker puppy,s en kleinere honden vinden het vaak fijn om heerlijk opgerold te liggen. Als dit ook nog eens lekker warm is dan is het helemaal ideaal. De van natuurlijk aanwezig nestdrang wordt deels opgevangen door het gebruik van een snuggle cave. Het lig gedeelte van een cave is vrij compact waardoor een hond zich oprolt in het hol. Door de aanwezigheid van een dak boven het hoofd en alleen de voorkant die open is geeft jou hond een aangenaam gevoel. Angst wordt zo makkelijk overwonnen en uw hond zal zich snel thuis voelen.

Snuggle Cave's zijn er in vele maten en soorten. We zijn vaak goedkopere varianten, wat bij hondenmanden ook te zien is,  welke er vaak leuk uitzien maar kwalitatief niet al te best zijn. Een lagere verkoopprijs houdt vaak in dat er op diverse vlakken kosten zijn bespaard bij de productie. Dunnere stof, een goedkope vulling welke snel inzakt zijn kenmerkend voor de goedkopere mandjes.

De honden cave welke door ons wordt verkocht is niet verglijkbaar met de goedkope varianten. Werkelijk nergens is op bezuinigd. Hoge kwalitiet meubelstof en dik pluche maken de cave onweerstaanbaar voor jou hond. De vulling van het lig-gedeelte is dan ook zeer dik, net als de randen die zwaar gevuld zijn.

hondenmand snuggle cave

Als extra toeving zijn de modellen uitgevoerd in drie afmetingen voor kleine, middel en grotere honden. Zo is de cave zelfs tot 120 cm doorsnee beschikbaar.

Tot slot is de cave zelfs verkrijgbaar met een orthopedische vulling. Dit is voor elke hond aan te raden maar zeker voor oudere honden en honden met heup en gewrichts-problemen is een orthopedische vulling aan te raden.

Kortom, de keuze is aan u om te kiezen voor een hondenmand of juist een hondencave. Wij weten in ieder geval dat u uw hond erg blij kunt maken ;)