Naar boven

Super grote Bontmand voor de grootste honden!

18-05-2012 21:25

Als u op zoek bent naar een grote mand dan heeft u waarschijnlijk ook een grote hond. Maar waar haal je nu een zo een groot ding vandaan?

Nieuw in het assortiment zijn de Karlie Bontmanden van 110 CM. Dit is de aller grootste maat bontmand welke leverbaar is. Verder zoeken heeft dus geen zin. De hondenmanden zijn verkrijgbaar in twee neutrale kleuren welke niet zullen misstaan in wel interieur dan ook. Beige en grijs zijn de kleuren. De manden voor de hond zijn voorzien van een leuke vrolijke print met de afdruk van een hondenpoot.

Om de hygiene te waarborgen en vuil en viezigheid geen kans te geven kan de hoes,welke afneembaar is gewoon in de wasmachine. Op deze manier haalt u ook weer de frisse geur in huis inplaats dat de mand naar hond gaat ruiken. Houdt er rekening mee dat de hondenmand op maximaal 30 graden gewassen mag worden.

Om er het meest ultieme slaapplekje van te maken voor uw trouwe viervoeter is de vulling van superzacht aaibaar immitatie pluche. Dit om ervoor te zorgen dat uw hond heerlijk kan liggen! Dankzij het mooie ontwerp van het ligbed met opstaande rand heeft tocht geen enkele kans. Dit zorgt ervoor dat uw hond een stuk relaxer ontspant dan wanneer er een kou-tje langs komt.

De Karlie manden zijn vanwege de omvang niet direct op voorraad maar moeten besteld worden. De tijd die verstrijkt voordat de mand thuis afgeleverd zal worden bedraagt tussen de 1 en 2 weken.

 

bontmand hondenmand     bontmand print