Naar boven

Thermal Zelfverwarmende hondenmanden

22-05-2012 13:24

Deze speciale hondenmand van Scruffs de Thermal Self Heating Bed is een geweldige keuze om uw trouwe hond lekker warm te houden gedurende de nachten wanneer het afkoelt. De hondenmanden bevatten een foam laag bedekt met een reflecterende folie. Deze laag is verwerkt tussen polyestervezels en de normale vulling van het hondenbed. Het reflecteerd de lichaamswarmte terug naar uw hond om deze warm te houden. Het superzachte fleece houdt warme lucht vast.

 

De hondenmanden zijn gemaakt als één geheel. Dit voor een betere steun aan uw hond en een langere levensduur. De groene binnenvulling is gemaakt van 100% gerecycled materiaal en zorgt voor een comfortabele slaapplaats. De manden zijn voorzien van een antislip laag zodat deze op zijn plaats blijft liggen. Uiteraard kunnen deze manden voor uw hond in de wasmachine.

 

De voorkant van de mand voor uw hond is voorzien van een geborduurd Scruffs logo. De stof aan de buitenkant is een ribstof. De binnenkant van de mand is voorzien van mooie stiksels.

 

De Scruffs Thermal is verkrijgbaar in de maten:

 

- 50X40CM

- 60X50CM

-75X60CM

- 90-70CM

En in de kleuren Zwart met Grijs en Bruin met Zwart

 

De hondenmanden zijn leverbaar vanaf eind mei