Naar boven

Yap hondenmanden, design en kwaliteit!

25-04-2012 15:28

Sinds zes jaar zijn de YAP hondenmanden toon aangevend voor manden.

Bent u opzoek naar een leuke hondenmand, een mooi design en kwalitatief hoogwaardig dan is een YAP mand een prima hondenmand! De manden zijn gemaakt van zeer mooie stoffen en perfect afgewerkt. De meeste hondenmanden zijn van binnen afgewerkt met zeer mooi imitatiebont. Dit zorgt ervoor dat uw hond lekker warm blijft en beschermt is tegen kou en tocht.

De vrolijke prints en natuurlijk het logo van Yap maken deze hondenmanden een aanwist in iederhuis. Modern of klassiek het kan allemaal.

YAP Delicato ovaal bed Giraf: De giraf heeft aan de basis gestaan voor het uiterlijk van deze hondenmand. De mand in de kleuren bruin en beige is van binnen voorzien van imitatiebont en suede. De YAP Delicato hondenmand is verkrijgbaar in 5 verschillende formaten van small tot large.

 hondenmand

Yap Fabriano Oval hondenmand. Een stijlvolle hondenmand. Deze mand is zeer comfortabel en is heerlijk om uw hond lekker te laten liggen. De mand is gemaakt van hoogwaardige stof. De hondenmanden van YAP staan bekend om hun kwalitiet en design.

 

hondenmand yap