Naar boven

Bontmand met zwarte poot voor uw hond!

17-03-2011 10:00

Kleine honden zoeken vaak warmte. Zeker in de winter en vroege lente hebben ze het koud, een dunne vacht en ze willen ergens warm tegenaan of op liggen. Ze komen vaak op schoot liggen of ze gaan ergens op een kleed liggen, waar het warmer is dan op de koude tegels.

Een bontmand kan daarom een leuke mogelijkheid zijn voor uw hond. De hond heeft een eigen plaats , de bontmand is lekker warm en uw hond hoeft het niet meer koud te hebben. U zult merken wanneer u de honden-bontmand heeft aangeschaft, uw hond er graag in gaat liggen. In de zomermaanden kan de hond de mand best een tijd negeren, het is dan te warm voor de hond. Ruim de mand dan niet op.

 

Wanneer uw hond toe is aan rust en zijn eigen plekje op wil zoeken kan het best zijn dat deze dan toch weer in de bontmand gaat liggen. Momenteel is er een bontmand met grote zwarte pootafdruk voor uw hond ontworpen. Dit geeft helemaal aan dat het de plek is van uw hond. Het ideale aan deze bontmand is ook dat u de hoes er af kunt halen en kunt wassen. U mag deze op dertig graden uitwassen, wat er voor zorgt dat de mand heerlijk fris blijft. De doorsnede van deze mand is 70 cm. Maar de bontmand is ook in andere maten verkrijgbaar. Meet uw hondje op en kijk welke er bij uw hond past en schaf hem vandaag nog aan!hondenmand

Bekijk alle bontmanden voor kleine honden in effen kleur >>

Bekijk alle bontmanden voor kleine honden met print >>