Naar boven

Een hele grote hondenmand, bestaat deze?

03-03-2011 12:51

Er zijn grote honden, denkt u maar eens aan de Deense Dog of de Duitse Herder. Ook deze honden vinden het fijn om op een hondenkussen te liggen of lekker in een hondenmand te kunnen slapen, maar is deze mogelijkheid er? Ja zeker, ook voor grote honden zijn er speciale hondenmanden verkrijgbaar.

 

Grote honden vinden het heerlijk om net als andere honden een eigen plaats te hebben, zich even terug te kunnen trekken en om te slapen in een eigen mand. Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer u op zoek bent naar een hondenmand voor een grote hond. Er zijn namelijk rieten manden, maar ook kunststof of plastic bakken waar de honden heerlijk in kunnen slapen.

 

Als u weet dat uw pup heel groot gaat worden, kunt u alvast een grote hondenmand aanschaffen, dan hoeft u niet over een paar maanden weer een nieuwe mand aan te schaffen. U zou dan eens kunnen vragen aan de fokker hoe groot de vader en moeder hond zijn geworden en dan heeft u een idee aan welk formaat hond u moet gaan denken als hij of zij volwassen is. Zo kunt u ook beoordelen welke hondenmand het meest geschikt is voor uw hond.

 

Ook de prijzen van de grote hondenmanden vallen reuze mee. Vaak wordt er gedacht dat de prijzen hoog zijn, maar er wordt overal rekening mee gehouden in de dierenwereld. Iedereen wil dat alle dieren verwend worden en niet omdat het ene dier groter is dan het andere dat hij bijvoorbeeld geen hondenmand zou kunnen krijgen. Daarom zijn ook de prijzen hierop afgestemd.

 

Bekijk nu de mogelijkheden voor een hondenmand voor uw grote hondenmand en kijk welke kleur u geschikt vindt voor uw hond. Misschien ziet u wel een mooie hondenmand er tussen staan en kunt u de hond deze week al verwennen met een eigen hondenmand.