Naar boven

Een kleine hond? Een hondenmand of een hondenhuisje

21-05-2013 22:26

De Petcomfort My Home hondenhuisjes zijn hele leuke huisjes voor kleine honden.

Wanneer een hondenmand niet leuk genoeg is, niet past in het interieur of u wilt gewoon een siets anders dan is een hondenhuisje een prima alternatief.

 

Een huisje geeft uw viervoeter een hoge mate van geborgenheid en veiligheid. Een eigen dak boven het hoofd en 4 muren om hem heen. Uw hond zal dan ook bijzonder snel gewend zijn aan zijn nieuwe slaapplaats.

 

De hondenhuisjes zijn gemaakt van stevig schuimrubber. Dit maakt ze licht in gewicht, makkelijk te vervoeren en heel gemakkelijk te wassen. Het dak wordt vast gezet met een stevige rits in tegenstelling tot andere hondenhuisjes welke met klittenband vastzitten ( of liever gezegd los )

 

De ene hond is wat groter dan de andere hond. De My Home hondenhuisjes zijn, net als vele kleine hondenmanden, leverbaar in verschillende maten. Voor de echt kleine hondenrassen en poezen is er de afmeting 40X40CM. Voor de wat grotere kleine honden en diverse puppy's is de maat 60X60CM leverbaar.

 

Welke interieur u ook heeft, de huisjes zijn verkrijgbaar in tal van kleurstellingen. Als leuk extra is er bij elk hondenhuisje van petcomfort een leuk kussentje in de vorm van een botje toegevoegd. het kleedje aan de binnenkant zorgt voor een warm nestje.

 

U kunt hier alle Petcomfort My Home Hondenhuisjes bekijken.