Naar boven

Fuzzyard Design hondenmanden

09-03-2013 06:33

De desgin hondenmanden van Fuzzyard...

 

De ligbedden zijn bekend over de hele wereld en trots als we zijn bieden we deze manden vanaf heden aan. Fuzzyard staat voor kwaliteit, design, elegantie en vooral ligcomfort voor uw hond. Speciaal vanuit Australie worden de manden geimporteerd. Bij dit land denkt men al snel aan zon en surfen. Dit komt dan ook terug in het ontwerp van de ligbedden. Vrolijke prints met uitbundige kleuren.

 

bekijk hier alle manden

 

Het matriaal van de Fuzzyard ligbedden

 

De hondenmanden van Fuzzyard zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit. De buitenkant van de meeste mandjes is gemaakt van canvas. Slijtvast en oersterk. Dit geweven  canvas kan heel wat pootjes hebben. De  binnenkant van de ligbedden voor uw hond zijn gemaakt van een speciaal soort micro-fleece. Een technologsch fleece van fijne en aaibaar fleece wat zorg draagt voor warmte zodat uw hond zelfs in de koudtse nachten het heerlijk warm heeft!

 

Het wassen van de Fuzzyard hondenmand

 

De manden en ligbedden kunnen prima machinaal gewassen worden. de maximum temratuur hierbij bedraagt 30 graden. De droger wordt afgeraden om de kwaliteit en de levensduur zo lang mogelijk te houden. Houdt U zich aan deze voorschriften dan zal het ligbed jarenlang meegaan en toch lekker fris blijven.

 

Het design van de ligbedden

 

Het design staat bekend om de comfortabiliteit van de hondenmand. Basic in ovaal en ronde vormen. De prints zijn kleurig en uitdagend. Zelfs retrostyle ontbreekt niet, denk maar aan de Festival en Carnival manden. De mandjes zijn ontworpen voor kleine en middelgrote honden maar natuurlijk ook gescikt voor puppy's en katten.

 

Fuzzyard accesoires

 

Naast hondenmanden brengt Fuzzyard nog veel meer leuke trendy items op de markt. Hondenriemen, voerbakken, drinkbakken en hondenkussens zijn zomaar een greep uit het ruime assortiment luxe hondenartikelen. Allemaal dezelfde hoge kwaliteit welke U mag verwachten.

Bekijk hier het assortiment van Fuzzyard

We wensen U veel shopplezier!