Naar boven

Grote bontmanden

09-05-2013 10:26

De bontmanden van Petcomfort zijn groot. Zo groot dat zelfs de grootste honden heerlijk comfortabel kunnen liggen. De grote manden beginnen bij een doorsnee van 100 CM. De allergrootste bontmand is 120CM groot.

 

De voordelen van een bontmand                          bontmand grijs

 

De manden zijn licht in gewicht. Makkelijk te verplaatsen of mee te nemen wanneer u maar wilt. De bontmanden zijn gemaakt van stevig schuimrubber. Dit heeft de eigenschap dat uw hond zeer lekker kan liggen. Daarnaast zijn de bontmanden voorzien van een opstaande rand zodat kou niet bij uw hond kan komen. De hoes is zeer eenvoudig los te halen en makkelijk even te wassen met de hand of in de wasmachine. 30 graden is wel het maximum hiervoor. De droger wordt afgeraden.

 

Prijs / Kwaliteit van een bontmand

 

De hondenmanden onderscheiden zich door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Voor relatief weinig geld heeft u een goede en grote bontmand. Vanaf € 42,95 zijn er al zeer grote manden verkrijgbaar.

 

Effen of dessin                                bontmand konijn dessin

 

De bontmanden zijn in tal van kleuren verkrijgbaar. Zo is er een passende mand voor ieder interieur zoals zwart, grijs, bruin, beige en ivoor. Wilt u liever een bontmand met dessin dan behoort dit tevens tot de mogelijkheden. Zeer bekend zijn de lapjes deken bontmanden.

 

Bekijk hier de grote bontmanden effen

 

Bekijk hier de grote bontmanden  print