Naar boven

Hondenhuisje Diva Dog

12-01-2013 06:59

Een hondenhuisje is net weer eens wat anders om uw hond mee te verwennen. Elke hond groot of klein verdient een eigen plekje om te rusten en te slapen. Het liefst natuurlijk ongestoord. Een hondenmand is dan het meest voor de hand liggend. Daar is nu verandering in gekomen dankzij Diva Dog. Een fabrikant van hoogwaardige kunstleer design design hondenmanden. Het voordeel van een kunstleer hondenmand of huisje is dat dit makkelijk te reinigen is, een hele lange levensduur waarborgt en geen geur van uw hond aanneemt.

De hondenhuisjes van Diva Dog hondenhuisje diva dog

De huisjes zijn leverbaar in 3 verschillende modellen

- Kubus , een kubus vormig huisje afgewerkt met prachtige glinsterende steentjes. het huisje is voorzien van een hondenkussen om uw hond extra comfort te bieden. Leverbaar in de kleur Off-White en Zwart

- Hondenhuis Croco, een echt huisje met dakpannetjes. Het hoogwaardige kunstleer heeft de print van de krokodil. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Wordt geleverd inclusief hondenkussen. Als extra details van het hondenhuisje is er een raampje van een hartje en een botje. Leverbaar in Zwart en wit

- Hondenhuis zwart, dit huisje is tevens van hoogwaardig kunstleer. Het leer is mat van kleur, sober maar toch stoer. Ook deze wordt geleverd inclusief hondenkussen. Ook leverbaar in de kleur bruin.

Alle drie de modellen hondenhuisjes zijn leverbaar in 2 verschillende kleuren. Vanwege het formaat van de huizen zijn deze enkel geschikt voor de kleinere hondenrassen en natuurlijk ook voor katten.

Mocht u een hondenmand willen kopen en toch iets anders willen, bekijk dan de gehele collectie hondenhuisjes op de website.

De hondenhuisjes zijn niet meer leverbaar!