Naar boven

Hondenmand in de wasmachine?

20-05-2014 23:01

Een hondenmand wordt vies! Laten we eerlijk zijn, uw trouwe viervoeter loopt buiten op straat en kijkt niet zo nauw waar hij loopt...het regent en uw hond rent lekker over het gras of in de blubber. Bij binnenkomst worden de poten soms gedroogd waarna uw trouwe viervoeter lekker gaat rusten in zijn hondenmand. U raad het al, de hondenmand wordt vies.

 

P.L.A.Y. heeft hier over nagedacht. In tegenstelling tot de goedkope en kwalitatief mindere hondenmanden uit bijvoorbeeld China is er over de samenstelling en kwaliteit van de materialen nagedacht door hoogwaardige stoffen te gebruiken welke zowel in de wasmachine als in de droger kunnen! Hieronder een paar stappen hoe uw mand er weer als nieuw is.

 

stop de hondenmand in de wasmachine

 

Wanneer uw hond een ongelukje heeft gehad dan kan de gehele mand in de wasmchine. Is alleen de hoes vies geworden, rits dan de hoes er af en was deze in de machine. Stel de wasmachine in op lage temperatuur om eventueel krimpen te voorkomen. Gebruik voor de droger ook de de lage temperatuur.

 

De mand zit in de wasmachine

 

U heeft nu even de tijd om uw hond lekker te verwennen op de bank...tenslotte is uw hond even mandloos!

 

Na het wassen en drogen kan de mand zo weer op zijn plekje terug gelegd worden. In tegenstelling tot de goedkope hondenmanden zal de vulling stevig op zijn plaats blijven en niet verfrommelen tot één hoop in een hoek van de hoes...

 

De hondmand van P.L.A.Y. is weer helemaal schoon uit de was gekomen.

 

Zo...de hondenmand is weer gewassen in de wasmachine en gedroogd in de wasdroger. De mand ruikt weer heerlijk en is helemaal schoon, fris en als nieuw. Heeft u vragen over het wassen neem dan contact met ons op!

 

De hondenmand is weer als nieuw na het wassen