Naar boven

Hondenmanden van Lillibed®

16-05-2018 15:51

De hondenmanden van Lillibed® zijn van de aller hoogste kwaliteit.

Lillibed® hondenmanden staan wereldwijd zeer hoog aangeschreven bij vele hondenliefhebbers. Elke hondenbed wordt dan ook op bestelling met de hand vervaardigd. Elke Lillibed® hondenmand is dan ook uniek! De hondenbedden kunnen naar keuze worden gepersonaliseerd met bijvoorbeeld de naam van uw hond erop gestikt. Tevens is er de up-grade om elk bed uit te voeren in een orthopedische variant. Doordat er exclusief voor u op bestelling wordt geproduceerd gelden er afwijkende voorwaarden omtrent de levertijd en retourneren. De manden zijn uitgevoerd met zeer hoogwaardige materialen.

hondenmand lilibed

Werkelijk elke hondenmand van Lillibed® wordt speciaal voor u op bestelling gemaakt. Met de hand, jazeker! Elk hondenbed wordt grondig gecontroleerd voordat deze het atelier verlaten en naar u wordt verstuurd. Van elke merk wat kwalieit levert is er geen één die kan tippen aan Lillibed. Een lange levensduur is gegandeerd en u heeft een eyecather in huis. Een win-win situatie voor u en uw hond.

Benieuwd geworden naar de exclusieve design hondenmanden van Lillibed®? Er is een speciale pagina waar alle bedden te zien zijn