Naar boven

Kubu hondenmand en hondensofa

08-11-2013 21:30

Iederéén kent wel de rieten hondenmand. Sinds enige tijd zijn de traditionele manden langzaam in design gaan veranderen. Het dunne ( wilgen ) riet heeft plaats gemaakt voor stevig dik riet, kubu.

 

Het voordeel van een kubu hondenmand is dat de mand stevig is en fraai wat betreft uiterlijk. De manden passen zeer goed in zowel strak en modern als in een landelijk interieur met details van Riverdale en Riviera Maison. Een ander voordeel van kubu hondenmanden is het feit dat de mand tijdloos is. Zelfs jarenlater is de mand nog steeds een parel in uw woonkamer!

 

Kubu hondenmand of kubu hondensofa kubu hondensofa

 

Met het ontwerp en de vraag naar grote mandjes voor grote honden kwamen er hondensofa's op de markt. De kenmerken van de sofa's zijn vrijwel altijd dat deze te verkrijgen zijn in meerdere maten ( tot wel 120 cm ) en meestal rechthoekig zijn. Een sofa heeft ook altijd een stevig onderstel ( frame ) waaraan de mand en het kubu riet aan bevsetigd is.

 

kubu hondenmand  Designed By Lotte

 

Eén van de bekenste merken van kubu hondenmanden is Designed By Lotte. Dit prachtige merk is ontworpen met oog voor detail, interieur en natuurlijk het comfort voor uw hond. tenslotte is dit de bewoner van de mand. Los verkrijgbaar zijn de sierlijke hondenkussens welke passen in de mand. Natuurlijk kunt u zelf een willekeurig kleed of kussen gebruiken om de kubu hondenmand naar wens te stylen. Voor een overzicht van Designed By Lotte kijkt u met één klik op de website.