Naar boven

Kunstleer hondenmanden

26-05-2011 12:05

Het moet niet gekker worden denkt u misschien, maar er zijn nu ook kunstleer hondenmanden te koop. Honden kunnen nu als een koning of koningin gaan slapen in deze superluxe hondenmanden van zacht kunstleer!

 

Kunstlederen hondenmanden zijn bekend geworden van het beroemde Zweedse hondenmanden-merk Bia Bed, dat in verschillende maten verkrijgbaar is. Het maakt dus niet uit of u een grote of kleine hond heeft, voor elke hond is er een Bia Bed verkrijgbaar.

 

Het zijn zachte ligbedden voor de honden waar ze heerlijk en heel comfortabel in kunnen liggen. De hond heeft op deze manier geen last van de tocht want de opstaande rand houdt de tocht tegen. Heeft uw hond snel last van ontstoken oren of ogen? Dan kan dit komen door de tocht. Probeert u daarom nu eens of u dit kunt voorkomen door deze mand. Het kan namelijk zijn dat uw hond graag dicht bij de deur ligt en hier zijn mand heeft staan, hier komt de hele dag door tocht naar binnen. Doe hier daarom wat aan en bescherm uw hond tegen deze nare gevolgen van tocht.

 

De honden hebben in deze Bia Bedden een goede rugsteun en zullen zich er heerlijk in ontspannen. Ze zullen na iedere wandeling lekker tot rust komen in deze bedden. Tsja, en het kan gebeuren dat u uw hond straks iets minder vaak gaat zien dan normaal, puur omdat deze bedden zo bijzonder aangenaam liggen!