Naar boven

Leren hondenmand

16-01-2015 09:17

De leren hondenmand wordt steeds meer verkocht. Hondeneigenaren weten de weg naar een kwalitatief goede mand steeds beter te vinden. Dit is ook niet wonderlijk als u kijkt welke voordelen een leren hondenmand allemaal heeft.

 

Als voorbeeld nemen we de mand van snObbs. Dit model, Wodan is gemaakt van sterk imitatie leer. maar waarom is de Wodan van snObbs dan zo goed?

 

leren hondenmand wodan

 

Duurzaam-

 

De mand staat garant voor een zeer lange levensduur. Dit is wel zo fijn aangezien een mand al snel tientallen Euro's kost. Het leer geeft geen kans om nagels door de hoes te laten scheuren. Ook bij intensief gebruik gaat de mand jaren mee.

 

Makkelijk schoon te maken-

 

Een hondenmand van leer is makkelijk met warm water en een doek of spons schoon te maken. Simpeler kan eigenlijk niet. Pas wel op met reinigingsproducten. Deze kunnen agresief zijn en het leer hard maken waarna er kans op scheurtjes is.

 

Comfort-

 

Een leren hondenmand zoals de Wodan van snObbs heeft als fijne eigenschap dat het in de winter lekker warm blijft en in de zomer juist cool. Daarnaast zijn de randen van de hondenmand vrij hard. Vaak wordt gedacht dat een hond een zachte mand fijn vindt maar het tegendeel is waar. Juist vaak leunt een hond met zijn kop tegen een kast of muur, let maar eens op bij uw eigen hond!

 

Bekijk hier alle leren hondenmanden van snObbs. Deze zijn te verkrijgen in maarliefst zes maten en vijf kleuren.