Naar boven

My Princess Dog Collectie

12-04-2014 21:17

Over Maja von Hohenzollern:

 

H.R.H. Princess Maja von Hohenzollern is een internationaal gerenomeerde designer van dieren, kinder en lifestyle producten. De ontwerpen hebben een groot oog voor detail gecombineerd in een mix van morderne en nostalgische invloeden. De belangenrijkste kenmerken zijn dat de ontwerpen van de hondenmanden en ligbedden niet alleen mooi maar ook functioneel en van hoge kwaliteit moeten zijn!

 

my princess        princess maja      dog princess  straathonden worden gered

 

De prinses toont groot respect en sympathie voor dieren in het algemeen. Zel bezit ze vele honden, katten, hamster en talloze konijnen. Vele van de dieren zijn van de straat gehaald in Spanje waar ze op het punt stonden om te worden afgemaakt. Daarnaast is ze uit principe vegatarisch niet alleen uit de voorliefde voor dieren maar ook omdat ze uit ervaring weet hoe er met dieren wordt omgegaan. Aandacht gaat ook uit naar goede doelen waar geld aan geschonken wordt zoals een honden kliniek in Sri Lanka en projecten in Thailand.

 

Voor haar instelling,werkzaamheden en toewijding voor dieren is de Prinses vele malen onderscheiden met diverse titels wereldweid. Meer hierover is te lezen op www.prinzessinvonhohenzollern.com

 

De Dog Princess Collectie

 

De My Princess hondenmand is gemaakt met fraaie details. Wilt uw Chihuahua veel luxe dan is de gehele collectie iets voor u. Naast de hoge kwaliteit is ook het comfort van de hondenmanden zeer hoog. Uw hond zal uren lekker rusten en ontspannen. Is uw hond hongerig dan staan de bijbehorende voerbakken klaar om gevuld te worden. Wilt uw hond lekker een wandeling maken dan is er een bijpassende halsband met hondenriem verkrijgbaar. De collctie van My Princess en My Prince zijn geschikt voor de kleine hondenrassen zoals de Chihuahua, De Westy, Teckel en Shi Tzu.

 

my princess hondenmanden