Naar boven

Napzzz hondenmand Oxford

07-03-2014 22:00

Een Napzzz hondenmand Oxford staat voor hoge kwaliteit. Het materiaal van de hoes is zeer sterk waardoor nagels en poten geen kans hebben om de mand te beschadigen.

 

Waterproof

 

De laatste jaren is de trend steeds meer dat een mand niet alleen er mooi en leuk uit moet zien, de mand moet ook aan steeds meer eisen voldoen. Vroeger was er alleen maar de kunststof, rieten en bontmand verkrijgbaar. Natuurlijk zijn deze nog steeds leverbaar maar de nieuwe hondenmanden gaan wel degelijk met hun tijd mee.

 

Dankzij nieuwe technieken en materialen wordt het steeds meer mogelijk om sterkere manden te maken welke ook nog eens weinig onderhoud nodig hebben. De hoezen van de Naps hondenmanden zijn dan ook waterproof en kunnen behalve in huis ook in de tuin of serre gebruikt worden.

 

napzzz waterprofoof hondenmand zwart

 

De hoes van de Napzzz hondenmand Oxford

 

De mand is voorzien van een zeer sterke rits welke gemakkelijk te gebruiken is wanneer de hoes toch een keer gewassen moet worden.

 

De vulling

 

De manden zijn zwaar gevuld en voorzien in een optimaal comfort voor uw hond. Lekker luieren en slapen is dan ook geen enkel probleem.

 

De Napzzz waterproof manden zijn leverbaar in diverse afmetingen zodat er voor een kleine, middel en grote hond de perfecte maat mand leverbaar is.

 

De Napzzz hondenmand Ovaal is ook leverbaar in de kleur bruin en zwart. Dit is eigenlijk de klassieke bontmand maar dan in een vernieuwd jasje.