Naar boven

Posh manden- luxe hondenmanden

29-03-2013 21:07

Posh Hondenmanden

 

De manden zijn verkrijgbaar in tal van uitvoeringen en maten. Rechthoekige hondenmanden, ronde hondenmanden maar natuurlijk ook een sofabed is verkrijgbaar. De designs van de manden ogen luxe, iets wat kenmerkend is voor de ligbedden en manden. In iedere mand is het prachtige Posg logo gewoven wat een mooie aanblik biedt.

 

Maten van de Posh manden                                           posh hondenmanden

 

De mandjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Voor kleine tot grote honden is er een ruime keus. De sofabedden beginnen bij 58 cm tot over de meter. Om het overzichtelijk te houden zijn de manden in gedeeld in 3 maten:

 

Kleine hondenmanden van Posh

 

Middelgrote hondenmanden van Posh

 

Grote hondenmanden van Posh

 

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding!

 

Voor niet al te veel geld koopt U een mooie luxe design hondenmand van Posh. Alle manden zijn zeer scherp tot wel goedkoop geprijsd. Vanaf € 25,- zijn er al manden te verkrijgen. De kwaliteit is hoof. De meeste hondenmanden zijn afgewerkt met vinyl aan de buitenkant. De binnenkant is bij de meeste modellen voorzien van superzacht fleece. Van een aantal, zoals het Posh Designo Sofabed is het bed voorzien van een los binnenkussens welke gewassen kan worden in de wasmachine.

 

Goedkope hondenmanden

 

Niet alleen biedt 123hondenmand goedkope hondenmanden. Vanaf € 55 worden de manden zelfs gratis in Nederland en Belgie thuis bezorgt. Heeft U vragen over goedkope Posh hondenmanden of andere manden neem dan contact met ons op.