Naar boven

Posh Poshino, een luxe hondenmand

08-04-2013 23:02

De hondenmand van Posh, origineel ontwikkeld door Sara Spencer, zijn zeer luxe manden met oog voor detail.


Het Poshino Sofa bed in de kleur zwart is een voorbeeld hoe design en luxe hand in hand gaan met het ontwerp van een hondenmand. Meer en meer is een mand een meubelstuk geworden welke dient te passen in het interieur. De kleur zwart ligt dan voor de hand omdat deze kleur met elke ander is te combineren.


Bijzonder sierlijk is het logo wat prachtig en kleurrijk is geboorduurd in het midden van de mand.


Het Sofa bed Poshino is dan ook een zwarte hondenmand welke voldoet aan alle eisen. Niet alleen passend in huis maar ook aan het comfort van uw hond is gedacht. De randen zijn verhoogd waardoor niet alleen kou wordt vermeden, het geeft uw viervoeter bovendien de nodige steun in de nek en rug welke vereist is.


Extra handig van het Poshino Sofa Bed Zwart is het losse binnenkussen van de Posh hondenmand. Deze is namelijk gewoon te wassen in de wasmachine, zei het op lage temperatuur. Binnen een oogwenk is de mand dus weer fris als nieuw. Het kussen zelf is afgezet met fleece wat het voordeel heeft dat dit heerlijk de warmte vast houdt.


De hondenmand is leverbaar in vier verschillende formaten. Wel zo makkelijk aangezien er nogal wat verschillende rassen bestaan! De maatvoering begint bij 58CM voor kleinere honden tot 93Cm voor de wat grotere honden.


Hier vindt U de link met meer informatie over het Poshino Sofa Bed Zwart