Naar boven

Red Dingo hondenmand donut bed

22-10-2013 21:42

Een Red Dingo hondenmand wordt aangeschaft om uw hond een eigen plekje te geven om heerlijk tot rust te komen.

Daarnaast speelt de prijs een rol in de aanschaf van de hondenmand maar ook het design en de kwaliteit. Dit alles komt inéén samen in het prachtige design van de Red Dingo hondenmand Donut bed.

 

De Red Dingo hondenmand donut bed is leverbaar in 4 maten en 5 kleuren. Niet elke maat is leverbaar in elke kleur. U kunt de manden en maten bekijken in de webshop door op de mand te klikken.

 

             red dingo hondenmand donut bed        de opbouw van de red dingo manden

 

De zes meest essentiele kenmerken van het Donut bed van Red Dingo

 

1- De bodem en de zijkanten van de donut zijn uitgevoerd van duurzaam schuimrubber. Voor het meest optimale comfort voor uw hond is dit afgewerkt met een gewatteerde laag. Door deze manier van opbouw blijft de mand zijn vorm behouden.

 

2- De hoes is voorzien van een zeer sterke rits. Mocht het nodig zijn dat de hoes gewassen moet worden dan hoeft dit niet met een handwas maar kan de hoes gewoon machinaal gewassen worden in de wasmachine!

 

3- De waterafstotende hoes maakt de mand super hygienisch. Urine en andere vloeistoffen kunnen niet in de vulling trekken. Bacterie groei wordt tegen gegaan. De Red Dingo donut zal dan ook na lange tijd niet vies gaan ruiken.

 

4- Ook hier zijn weer watten gebruikt. Watten zijn lekker zacht en houden goed de warmte vast. De watten hebben tevens een ondersteunende werking om de vorm van de mand te behouden.

 

5- De losse binnenvulling past zich aan, aan de vorm van uw trouwe hond. Drukpunten worden vermeden waardoor de mand een orthopedische werking heeft. De vulling demt de schokken op spieren en gewrichten.

 

6- De afwerking is van een sterk fiber. De suedeachtige hoes is bijzonder sterk en heeft mede hierdoor een zeer lange levensduur!

 

Voor verdere informatie over de Red Dingo hondenmanden kunt u terecht op de website.