Naar boven

Rotan hondenmanden

18-05-2018 16:41

Een hondenmand van Rotan is een ware klassierker onder honden en hun baasjes!

Een rieten hondenmand is sinds jaar en dag al beschikbaar voor kleine en grote honden. Waren het vroeger de standaard rieten hondenbedjes, tegenwoordig is het sterkere rotan beschikbaar in meerdere modellen, designs en afmetingen. Over één ding kunnen we het eens zijn: rotan of riet misstaat nooit in welk interieur dan ook. Het straalt een natuurlijke look uit. Dankzij de natural uitstraling past het in een alndelijk interieur maar ook in een strak en modern interieur.

rotan hondenmand

Een mooi voorbeeld hoe een plekje van een hond er uit kan zien!

Welke rieten hondenbedden zijn er?

Heel simpekl gezegd kunnen de bedden verdeeld worden in maar een paar vormen. Er zijn rechthoekige, ronde, en ovale hondenbedden van riet. Daarnaast zijn er nog diverse rechthoekige hondenmanden van rotan. De hondenbedden worden vaak uitgevoerd met bijpassende houten voetjes waar de bank op rust. Afhanklelijk van welk model en welke leverancier wordt deze wel of niet met een bijpassend hondenkussen geleverd.

Beeztees Kubu Milano en Kubu Toscane

Beeztees heeft twee werkelijk prachtige rotan hondenmanden. De Milano welke ovaal is. Dit bedje is standaard uitgevoerd met kussen en leverbaar in vier afmetingen voor kleine tot middelgrote hond.

De ovale mand heeft een lage instap aan de voorkant wat het makkelijk maakt voor uw hond om in de mand te stappen. De verhoogde zijkant en achterkant geven uw hond lekker steun om tegen aan te hangen.

De hondenbank Topscane is verkrijgbaar in drie maten voor middelgrote tot zeer grote honden. Dit model mag ook wel een hondenbank worden genoemd. De gehele voorkant is laag en de zij en achterkanten hoog. Ook deze wordt uitgevoerd met een bijpassend hondenkussen.

rotan hondenmand kubu milano

51 Degrees North basket voor kleine tot hele grote honden!

51Degrees North was voorheen Surplus. De collectie bestaat uit meerde modellen warvan de bakset in nagenoeg ronde uitvoering uitgelicht wordt. Dit model is namelijk verkrijgbaar voor kleine tot echt hele grote honden beschikbaar is. De afmetingen lopen op van 50 cm tot ruim één meter! Dezee worden uitgevoerd zonder kussen maar een kussen is optioneel verkrijgbaar.

Wilt u voor uw puppy of oudere hond nogmeer modellen bekijken dan kunt u deze vinden in onze speciale rubriek van rotan hondenmanden.