Hondenmand Lillibed® Fiorella Rood


Hond
  • Snelle levering
  • Lage bezorgkosten
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €55,-
  • Zeer ruim assortiment
  • 14 dagen op zicht
  • Snel en veilig betalen
Webwinkel keurmerk ideal

Details

De hondenmand Fiorella Rood van Lillibed® is een zeer luxe hondenmand met vrolijk weidebloem-motief. De mand behoort tot de allerhoogste kwaliteit welke Europees geproduceerd is. De mand kan tevens worden geleverd met orthopedische vulling en met een geborduurde naam.

Fiorella is een Italiaanse meisjes naam en betekent 'kleine bloem' De naam verklaart direct het design van de mand.

De stof voelt zacht aan en is een genot voor uw hond om op te liggen. Omdat elke hondenmand speciaal op bestelling met de hand gemaakt wordt en de stof in delen wordt bewerkt is ook elke mand uniek! Géén één mand is exact hetzelfde.

De gebruikte stof ( de hoes is wasbaar ) is van een bijzonder sterke polyester, in 4 stappen gewoven. . Dit maakt de stof en dus ook de luxe hondenmand niet alleen bijzonder duurzaam en sterk, het maakt de mand ook anti-allergisch. Tevens wordt vocht en warmte zeer goed gereguleerd waardoor overmatig zweten van uw hond niet van toepassing is. Het zorgt tevens van een goede mate van elasticiteit. De vorm van de hondenmand blijft zo mooi zoals verwacht mag worden.

Omdat alleen de allerhoogste kwaliteit de ondergrens is zijn alle gebruikte stoffen van Lillibed® Öko-Tex-Standaard 100 gecertificeerd. Dit certificaat wordt alleen afgegeven wanneer de stof aan de Öko-Tex-Standaard 100 richtlijnen voldoet. Dit wordt gebruikt in de textiel industrie voor ander andere kinder en babykleding maar ook dekbedden hoeslakens, eigenlijk voor stoffen welke met het lichaam in aanraking komen. U kunt er vanuit gaan dat uw hond geen schadelijke stoffen op kan nemen via de hoes van de mand.

De hondenmand Friorella  van Lillibed® is verkrijgbaar in meerder maten en kleuren:

Buitenmaten X Binnenmaten:

Small 57 x 45 x 22 cm 55 x 41 cm
Medium 80 x 60 x 30 cm 68 x 50 cm
Large 103 x 77 x 31 cm 84 x 59 cm
XL 111 x 93 x 31 cm 94 x 77 cm
XXL 131 x 115 x 33 cm  120 x 102 cm

Verkrijgbaar in de kleuren: Beige, Rood en Serenetiblue

Bij het bepalen van de maat hondenmand welke u nodig heeft is de regel dat er wordt gemeten van de snuit to aan het begin van de staart. Deze maat is de binnenmaat welke u nodig heeft. Uiteraard zijn er honden die liever opgerold liggen of juist weer languit. In dat geval kan een maat kleiner of groter beter voldoen.

Als indicatie zijn de volgende manden geschikt voor de volgende honden:

Small: Chihuahua, Shih Ztu, Yorkie, Dwerg teckel, Maltees Leeuwtje

Medium: Mopshond, Jack Russel, Franse Bulldog, Teckel, King Charles

Large: Beagle, Fox Terier, Cocker, Border Collie, Ierse Setter

XL: Golden Retriever, Labrador Retriever, Ridgeback, Boxer, mechelse herder,

XXL: Mastiff, New foundlander, Berner senner, Duitse Herder

De vulling van de Lillibed® hondenmanden bestaan standaard uit een holle polyvezel. Dit maakt de mand niet alleen zeer comfortabel voor uw hond om in te liggen, het zorgt er ook voor dat de vorm intact blijft zonder dat deze al na korte tijd gaat inzakken. De beroemde bedden worden dan ook wereldwijd verkocht ( alleen door exclusieve verkooppunten )

Werkelijk elke hondenmand wordt speciaal met de hand in het attelier voor u gemaakt. De manden met design zijn dan ook allemaal uniek. Voordat de mand naar u toegestuurd wordt is er een controle welke drie dubbel wordt uitgevoerd! Omdat alleen de hoogste kwaliteit genoeg is wordt deze controle uitgevoerd.

Doordat de hondenmand Fiorella custom made voor u gemaakt wordt is er de mogelijkheid om de mand te personaliseren. U kunt door middel van een up-grade kiezen voor een orthopedische vulling en og voor het borduren van de naam van uw hond in vele verschillende lettertypes ( kleur garen naar keuze ) Maat Small is hiervan uitgesloten.

De levertijd bedraagt circa 14 dagen.