Orthopedische hondenmand Leatherlook Antraciet


Hond
  • Snelle levering
  • Lage bezorgkosten
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €55,-
  • Zeer ruim assortiment
  • 14 dagen op zicht
  • Snel en veilig betalen
Webwinkel keurmerk ideal

Details

De orthopedische hondenmand is een heerlijke hondenbed voor alles soorten honden.

 

Sommige honden verdienen echter extra aandacht. Denk hierbij aan oudere honden, honden met heupdysplasie, gewrichtsproblemen of honden welke net geopereerd zijn. Wat verschilt nu eigenlijk een orthopedische hondenmand van een gewone hondenmand:

 

Memory Foam / Traagschuim

 

In een orthopedische hondenmand wordt gebruik gemaakt van memoryfoam, ookwel traagschuim genoemd. de eigenschappen hiervan zijn dat het schuim zich volledig aanpast aan de vorm van het lichaam van uw hond. Hierdoor worden drukpunten op spieren en gewrichten vermeden waardoor er minder belasting is voor uw hond. Het memotyfoam / traagschuim keert gewoon weer in de oorspronkelijke vorm terug wanneer uw hond niet in zijn mand ligt. De mand bestaat uit een zeven centimeter dikke laag schuim met daarop een 3 cm dikke laag traagschuim.

 

Leatherlook hoes:

 

De hoes van de orthopedische hondenmand is vervaardigd van zeer sterk Leatherlook. Imitatie leer is zeer goed schoon te maken met een natte doek. de basis van het kunstleer bestaat uit PU dit is soepel, sterk, warm en bovenal duurzaam. leatherlook is niet van echt leer te onderschijden. De hoes is voorzien van een rits. Losse ( extra ) hoezen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar

 

Het Ortho hondenbed is verkrijgbaar in 4 afmetingen:

 

S  55 x 80 cm

M  75 x 100 cm

L  90 x 125 cm

XL 100 x 150 cm

 

De levertijd bedraagt enkele dagen.