Orthopedische hondenmand Salutem Bruin


Hond
  • Snelle levering
  • Lage bezorgkosten
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €55,-
  • Zeer ruim assortiment
  • 14 dagen op zicht
  • Snel en veilig betalen
Webwinkel keurmerk ideal

Details

De orthopedische hondenmand Salutem Deluxe is een zeer comfortabele hondenmand. De mand is voorzien van orthopedisch visco schuim ( ook wel traagschuim genoemd ). Het schuim past zich aan, aan de vorm van het lichaam van uw hond. Hierdoor worden drukpunten vermeden. Het resultaat is dat uw hond minder last heeft / krijgt van spieren en gewrichten. Simpel gezegd: het schuim vormt geen actieve tegendruk. De bodem bestaat uit een onderlaag normaal koudschuim met bovenop een laag visco schuim.  De mand is verder uitgevoerd in hoogwaardig meubelstof met een fraaie afwerking. De stevige opstaande randen en de comfortabele bodem maakt de mand tot een zeer gewild plekje voor uw hond.

Voor welke honden is een orthopedische hondenmand geschikt?

Met een orthopedische hondenmand wordt onder andere preventief osteoatritis voorkomen. Voor honden met spier en gewrichtsproblemen en of reuma. Verder zeer geschikt wanneer een hond een operatie heeft gehad, last heeft van ouderdom of overgewicht. We bevelen de manden echter aan voor alle honden!

De hondenmand Salutem is voorzien van een hoes met een rits. Makkelijk te reinigen met een vochtige doek. Voor een grote schoonmaak kan de hoes op 30 graden in de wasmachine. De zeer sterke meubelstof  is bijzonder slijtvast. Het hondenbed staat dan ook garant voor een lange levensduur. 

De mand is vormvast en geschikt voor alle soorten honden, klein tot middelgroot maar ook voor de wat zwaardere honden is de mand perfect.

De hondenmand is leverbaar in drie maten en 5 kleuren ( Grijs, Creme, Zilver, Lichtbruin en Bruin )

Afmetingen:

90 x 70 x 28 cm ( binnenmaat 65 x 50 cm ) Geschikt voor honden zoals de Beagle, Cocker Spaniel, Schnauzer etc

110 x 90 x 30 cm ( binnenmaat 75 x 55 cm ) Geschikt voor honden zoals de Golden Retriever, Husky, Labrador, Ridgeback, Dalmatier etc.

130 x 110 x 32 cm ( binnenmaat 100 x 82 cm ) Geschikt voor de echte grote hondenrassen.

Het ligbed wordt speciaal op bestelling gemaakt. De levertijd bedraagt ca 1,5 week.