Orthopedische hondenmand Antraciet Dog's Lifestyle 130cm

Normale Prijs € 179,00

Aanbiedingsprijs € 129,00

-28%
Hond
  • Snelle levering
  • Lage bezorgkosten
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €55,-
  • Zeer ruim assortiment
  • 14 dagen op zicht
  • Snel en veilig betalen
Webwinkel keurmerk ideal

Details

De orthopedische hondenmand van Dog's Lifestyle is zeer geschikt voor oudere honden, honden met gewrichts en heup-problemen en oor honden met allergie of allergische reacties. Sowieso is de mand natuurlijk ook geschikt voor de 'normale 'hond. De bedden behoren tot de allerhoogste kwaliteit!

Het orthopedische hondenbed is voorzien van een kunstleer hoes waar geen bacteriën en parasieten in kunnen nestelen. Het kunstleer van de orthopedische hondenmand is makkelijk te reinigen
met een vochtige doek. Is het hondenbed echt vies dan kan er voor gekozen worden om de hoes op 30 graden in de wasmachine te wassen.

De mand is uitgevoerd met een extra laag van 5cm visco-schuim. Het memoryfoam heeft de goede eigenschappen dat het zich vormt naar het lichaam van uw hond. Ligt uw hond niet in zijn mand dan komt het traagschuim weer in de oorspronkelijke vorm terug.
Drukpunten op pijnlijke gewrichten zoals de knie en de heup zullen sterk worden verminderd. Uw zal zal minder pijn hebben, beter comfort hebben en soepeler overeind komen. De gevolgen zijn dat uw hond actiever en vrolijker kan zijn.

De orthopedische manden van Dog's Lifestyle zijn ( zover bekend ) de enige hondenmanden welke gecertificeerd zijn! De manden hebben een OEKO-TEX® certificaat. Dit houdt in dat het visco is getest en goedgekeurd voor een certificaat. De richtlijnen zijn hetzelfde als voor babykleding, speelgoed en beddengoed. Naast de keuring op schadelijke stoffen wordt er ook gekeken of de producten verantwoord geproduceerd zijn. Denk hier bij aan een veilige werkplek, geen kinderarbeid of gebruik van schadelijke stoffen.

Eigenschappen Orthopedische hondenmand Antraciet Dog's Lifestyle:

- Gecertificeerd
- Voor honden met heup en gewrichtsproblemen
- Voor oudere honden
- Voor honden met allergie
- 5 cm dik visco memoryfoam
- Waterafstotend
- Sterk kunstleer
- Garantie
- Gegarandeerd lig-comfort

Verkrijgbaar in de volgende maten:

80 x 60 cm   ( binnenmaat 50 x 35 cm )
100 x 75 cm ( binnenmaat 65 x 45 cm )
115 x 85 cm ( binnenmaat 80 x 55 cm )
130 x 95 cm ( binnenmaat 90 x 65 cm )

De mand wordt speciaal op bestelling gemaakt. De levertijd bedraagt enkele dagen.