alles over bia bedden

Waarom een BIA BED?

 

Het Zweedse Bia Bed is de onbetwiste klassieker onder de luxe hondenmanden. Het beroemde merk staat garant voor topkwaliteit, wat bereikt is door 30 jaar lang te werken aan het steeds weer verbeteren van dit favoriete hondenbed van sterk kunstleer. De onderzoeken naar gedrag en voorkeuren van honden, naar de beste materialen en gebruikmaking van ervaringen van hondeneigenaren, hebben geresulteerd in dit unieke hondenbed.

 

Opvallend is dat de geteste honden zélf BIA BED als beste en meest geliefde hondenmand uitkozen uit een reeks van verschillende manden en ligbedden.

 

Doordat de Bia Bed hondenmand in veel verschillende afmetingen is te verkrijgen, is de mand geschikt voor elk hondenras; Van de kleine Yorkshire terrier tot de grote Ierse Wolfshond.

 

 

Hygiënisch én comfortabel

De hondenmanden zijn bijzonder gemakkelijk schoon te houden en zijn uitermate comfortabel.
De kunstleren Bia Bedden hebben een zachte kern van hoogwaardig polyether, wat vele voordelen oplevert voor de gezondheid van uw hond:

 BiaBed-hondenmanden-pluspunten

 

Oprollen en meenemen

Bia bedden zijn ook heel geschikt om mee te nemen, als uw hond uit logeren gaat of mee mag op vakantie. Dit type hondenmand is heel gemakkelijk te vervoeren en zelfs op te rollen, om zo min mogelijk plaats in te nemen in de auto!

Bia Bed is een geregistreerd handelsmerk, dat uitsluitend in Zweden wordt gefabriceerd. De naam is afkomstig van Bia von Fürstenfeldt, de Dobermann pincher van Bengt Asklöf die in 1969 de basis legde voor deze succesvolle hondenmanden.

 

 

In welk BIA BED past mijn hond?

Kleine honden
De kleinste Bia Bed mandjes (BIA 1) zijn gemaakt voor de mini hondjes zoals Yorkshire Terrier en Chihuahua. Afm: 45x45x12.
Voor de iets grotere kleine hond is er BIA 2; ideaal voor bijvoorbeeld de Border 
Terriër en Jack Russel, Afm: 50x60x12 cm.
De hondenbedden BIA 3 zijn voor kleine en medium hondjes als Teckel en Keeshond. Afm: 60x70x12 cm.

 

Middelgrote honden
Heeft u een Chow Chow, Labrador of Eskimohond? Dan zijn de
BIA 4 hondenmanden het meest geschikt. Afm: 70x85x15 cm.

 

Grote honden
De LARGE Bia bedden zijn er in 80x100x15 cm (BIA 6) voor grote honden als Bouviers en Golden Retrievers.
En als laatste zijn er ook Bia bedden voor de
zeer grote honden: Deze Extra Large hondenmanden hebben de afmeting 100x120x15 cm (BIA 7) en zijn geschikt voor o.a. St. Bernhard en Deense Dog.

 

Recht of rond?

Buiten de hierboven beschreven rechthoekige en vierkante Bia bedden, is er één mand die afwijkt: de BIA 5. Deze ovale hondenmand is geschikt voor kleine tot middelgrote honden. Afm: 60 x 70 x 12cm

 

 

Bia Bed hondenmand reinigen


biabedden schoonmakenOp elk Bia Bed krijgt u een vol jaar garantie, en dat is niet voor niets:

 

Alle Bia Bed hondenmand series zijn zo gemakkelijk te onderhouden dat alleen een sopje van water en groene zeep voldoet.

 

LET OP: Agressieve schoonmaakmiddelen moeten worden vermeden, omdat deze de kunstlederen bekleding kunnen aantasten.

 

 

123hondenmand.nl

123hondenmand.nl123hondenmand.nl123hondenmand.nl123hondenmand.nl123hondenmand.nl123hondenmand.nl123hondenmand.nl