Welkom!

 

Voor alle dierenliefhebbers in Nederland (en dat zijn er heel veel*), hebben wij een webwinkel opgezet waarin u uw favoriete dierenproduct gemakkelijk online kunt bestellen tegen de laagste prijs.

Veel van onze producten zijn op voorraad, enkele worden op bestelling geleverd, en worden snel en vakkundig bij u thuis afgeleverd.

Bestellingen die voor 12.00 uur bij ons binnen zijn, heeft u de volgende werkdag al in huis! ( uitgezonderd zijn producten op bestelling )

Deze webwinkel is onderdeel van Ralph’s Pet Web, een organisatie gespecialiseerd in internetverkoop. Door te kiezen voor een geheel eigen formule en werkwijze plus een eigen inkoopbeleid, kunnen wij onze producten voor een aanzienlijk lagere prijs aanbieden dan elders.

U als klant profiteert niet alleen van voordelige prijzen, maar ook van snelle bezorging vanuit ons magazijn en een klantvriendelijke service.

Wij zijn gecertificeerd door Webwinkel Keur, wat extra garantie biedt aan consumenten. Hierbij wordt een gedragscode gecombineerd met klantervaringen. Dit geeft u meer zekerheid omtrent klantvriendelijkheid en service; onderdelen die niet via regeltjes te beoordelen zijn en vaak door andere keurmerken verwaarloosd worden.

Vanzelfsprekend kunt u onze producten veilig en gemakkelijk bestellen via iDEAL; online betalen via uw eigen bank.

  

 

multisafepay connect  

<< Klik op deze button voor een demonstratie van Betalen via iDEAL

multisafepay fast checkoutWebwinkelkeur

 


 

*Nederlanders omringen zich met 30,7 miljoen huisdieren.

De kat staat met stip op nummer 1: in 47 procent van de gezinnen met een huisdier zit een kat te spinnen. Honden blaffen in 36 procent van de Nederlandse huishoudens. Samen met het konijn zijn het dan ook vooral honden en katten die een groeiende populariteit laten zien.  Daarnaast worden in aquaria en vijvers nog zo'n 19 miljoen vissen gehouden, en kwetteren 3,4 miljoen kanaries, papegaaien en andere zang- en siervogels in kooitjes en volières.  

 

MultiSafepay fast checkout