Bestel informatie

 

Bij ons bent u aan het meest voordelige adres. Vandaag besteld = morgen geleverd, tenzij het artikelen op bestelling betreft. De levertijd is altijd een indicatie. Verzending rechtstreeks vanuit ons magazijn met een grote voorraad. Wij garanderen de kwaliteit van onze producten, u kunt dan ook uw bestelling binnen 14 dagen aanmelden voor retournering, vanaf dat moment heeft u nogeens 14 dagen om het product ook daadwerkelijk te retourneren (bijvoorbeeld wanneer het bestelde product niet aan uw verwachting voldoet) de kosten zijn voor eigen rekening.

 

Verzending en bezorging
Volg uw bestelling via het DPD Track & Trace systeem
Bestellingen worden direct, naar binnenkomst van betaling verwerkt. Wanneer producten op voorraad zijn, dan worden deze in principe de volgende werkdag uitgeleverd (indien voor 12.00 uur besteld).
Door onze grote productvoorraad en de uitstekende samenwerking met DPD (Dynamic Parcel Distribution) kunnen wij dan ook de snelle levertijden garanderen.

Volg de levering van uw bestelling d.m.v. DPD Track and Trace, Postnl en DHL. Als uw bestelling wordt verzonden ontvangt u van ons een bevestigings email, waarin het volgnummer van uw pakket staat. Klik hier om uw DPD volgnummer in te vullen, zodat u de levering van uw bestelling kunt controleren.

Retouren en defecten
Bij ons geldt: niet goed geld terug! U kunt binnen 14dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden uw bestelling aanmelden, vanag dat moment heeft u ook nog een 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren, mits in ongeopende verpakking en onbeschadigde status. U krijgt dan het volledige factuurbedrag teruggestort ( uitgezonderd zijn maatwerk, producten op bestelling en aanbiedingen) . Neem hiervoor s.v.p. contact met ons op via het contactformulier.
Bestelling
U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week uw bestellingen plaatsen in één van onze dierenwebwinkels. Wij doen ons best de producten zo goed mogelijk weer te geven en zo volledig mogelijk te beschrijven. Mochter er toch nog vragen en/of onduidelijkheden zijn m.b.t. bestellingen, neem dan gerust even contact met ons op.
Betaling
multisafepay betaal veilig online
Voor automatisering van het betaalproces maken wij gebruik van de onafhankelijke partner MultiSafepay. Zij garanderen dat uw betaling goed, veilig en zorgvuldig verwerkt wordt. Nadat uw betaling bij hen is ontvangen, zullen wij uw goederen uitleveren. Online betalingen via o.a. iDEAL worden direct verwerkt. Bij handmatige overboeking kan de verwerking van uw betaling langer duren, afhankelijk van uw bank is deze gemiddeld 3 (werk)dagen.
Welwinkel keur merk